Logo Harap Alb continua
Razi tu razi Harap Alb...

Castiga un city-break la Praga

 

Castiga un city-break de 5 zile la Praga pentru doua persoane. Pachetul include: Cazare 4 nopti la un hotel de 4 stele cu mic-dejun inclus, bilete de avion Bucuresti-Praga-Bucuresti cu compania Czech Airlines si taxele de aeroport.

Premiul este oferit de Paravion.

Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in concurs:

  • Sa ai un cont de Facebook.
  • Sa cumperi revista Harap Alb continua. Vei gasi in interior un cupon cu un cod unic. Pastreaza-l!
  • Intra pe pagina noastra oficiala de Facebook, acceseaza aplicatia “Codul din Cupon”, apoi introdu datele tale si codul unic din revista pentru validare.

Concursul se desfasoara in perioada 15.06.2013 – 06.08.2013, ora 23:59:59, iar castigatorul este desemnat prin tragere la sorti, in data de 08.08.2013 si anuntat pe Facebook.

Nu uita ca este permis sa introduci mai multe coduri unice, in functie de cate reviste ai cumparat.

Mult succes!

IMPORTANT: Pastreaza codul/codurile pentru a intra in posesia premiului. Daca ai fost declarat castigator, te vom ruga sa ne trimiti prin posta sau sa vii personal sa ne inmanezi cuponul castigator. Din cauz timpului scurt in care se pot rezerva biletele de avion, ai la dispozitie 48 de ore pentru a ne raspunde si trimite cuponul original. Daca in 48 de ore nu avem raspunsul tau, vom desfasura o noua tragere la sorti si vom desemna un alt castigator.

Pentru mai multe detalii, te rugam sa consulti regulamentul oficial.

Mult succes!