Logo Harap Alb continua
Razi tu razi Harap Alb...

Castiga unul din cele 20 de premii de la Cutia.ro

Tot ce trebuie sa faci este sa nu pierzi cuponul din revista “Harap Alb continua” #8. Inscrie codul de pe cupon in aplicatia noastra de pe facebook: [link] pana pe 6 februarie si poti castiga prin tragere la sorti unul din cele 20 de premii puse la bataie de Cutia.ro. Un premiu consta intr-un boardgame Citadela si un joc de Hanabi.

Conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca participantii sunt: sa aiba varsta implinita de 14 ani la momentul extragerii, sa aiba cont valid de facebook, sa fie de nationalitate romana si sa aiba rezidenta in Romania. Cuponul va trebui păstrat până la terminarea concursului. In caz de castig, acesta trebuie trimis fizic la redacție pentru validarea câștigătorilor. Daca un câștigător nu poate prezenta cuponul cu codul câștigător, rezultatele concursului vor fi invalidate și o nouă tragere la sorți va avea loc pentru desemnarea unui nou câștigător.

Fiecare participant va putea să înscrie mai multe coduri unice, obținute prin achiziționarea mai multor exemplare ale revistei Harap Alb Continuă, numarul 8/decembrie2013.

Castigatorii vor fi anuntati pe 7 februarie.

Regulamentul complet al concursului poate fi consulta aicit: [link]