Logo Harap Alb continua
Razi tu razi Harap Alb...

Castigatorul concursului de fanart

Castigatorul concursului de Fanart Harap Alb continua este Ghenadie Sker. Nu stim sigur daca e numele lui adevarat 🙂

Am vrea sa spunem cateva cuvinte despre decizia pe care am luat-o si despre ceilalti participanti. Ghenadie a castigat concursul pentru ca a fost, in opinia noastra, foarte original, a desenat personajele noastre intr-un mod cat se poate de diferit, potrivit unor benzi desenate desi in cu totul si cu totul alt stil decat cel din revista si cu toate astea foarte usor de recunoscut.

Sunt foarte multi dintre participanti care corespund exact aceleiasi descrieri. De aceea alegerea a fost foarte foarte grea. Suntem deosebit de incantati si fericiti ca am avut parte de atatia oameni talentati care au ales sa raspunda provocarii noastre cu atata pasiune. Ne pare rau ca nu avem 200 de premii pentru ca toate lucrarile ar merita premiate.

Pe cativa dintre participanti am vrea in mod deosebit sa-i recompensam pentru dedicatia de care au dat dovada. De aceea, de-a lungul timpului vom mai publica in revista si alte imagini ale participantilor, pe langa cea a lui Ghenadie.

Desi concursul s-a incheiat, noi asteptam in continuare lucrarile voastre. Le vom publica pe site si pe facebook iar cele mai grozave vor ajunge chiar in revista.