Logo Harap Alb continua
Razi tu razi Harap Alb...

Harap Alb Continua ii saluta pe supereroii de astazi

Harap Alb impreuna cu prietenii sai sunt mandri de olimpicii romani si doresc sa-i felicite pentru medaliile obtinute cu atata truda si devotament.
Suntem aici cu Harap Alb Stefan; Lungila Baian; Ochila Haiganu, care doresc sa ne impartaseasca gandurile lor legate de performantele olimpicilor romani din indepartatul Londinium.

I: Lungila, ce parere ai despre ispravile sportivilor nostri?

“Preferata mea este Catalina Ponor. Zvarluga asta de fata este aprope la fel de elastica ca mine. M-a uimit de-a dreptul! Mi-a placut foarte mult si de Alin Moldoveanu. Eu stiu cat de greu este sa nimeresti tinta! Bravo, ma baiete!” comenteaza Baian (Lungila), fiul sagetatorului si nepotul arcasului.

I: Harap Alb, pe tine cine te-a impresionat cel mai mult?

“Pentru mine toti sunt niste supereroi. Chiar as fi avut nevoie de ajutorul lor in cateva aventuri de-ale mele. As vrea sa-i invat cateva noi trucuri pe cei de la echipa masculina de sabie si cateva prize pe fetele curajoase de la judo. Daca doresc vreodata sa mi se alature ii astept pe voinici pe harapalbcontinua.ro sau chiar aici pe Facebook.”

I: Ochila, tu cum ai vazut competitia de la Londra?

“Inca dinainte sa inceapa Olimpiada am avut o viziune. Se facea ca voinicii nostri se vor intoarce cu multe medalii. L-am vazut cu ochi bun si pe Razvan Martin, care a ridicat 180 de kg, numai cu putin mai putin decat ar fi reusit sa ridice Flamanzila. Cel mai bucuros este Mirza (Setila), care inca bea in cinstea sportivilor romani.” completeaza Haiganu (Ochila), frate cu Orbila, var primar cu Chiorila, nepot de sora lui Pandila.

Romania are in total 9 medalii:

doua de aur: Alin Moldoveanu – pusca aer comprimat 10 m, Sandra Izbasa – gimnastica, sarituri.
cinci de argint: Alina Dumitru – judo, cat. 48 kg, Corina Caprioriu – judo, cat. 57 kg, Roxana Cocos – haltere, cat. 69 kg, echipa masculina de sabie (Tiberiu Dolniceanu, Rares Dumitrescu, Florin Zalomir si Alexandru Siriteanu), Catalina Ponor – gimnastica, sol.
doua de bronz: echipa feminina de gimnastica (Catalina Ponor, Sandra Izbasa, Raluca Haidu, Diana Bulimar, Larisa Iordache), Razvan Martin – haltere, cat. 69 kg.

Respectul nostru.
Si mandria!