Logo Harap Alb continua
Razi tu razi Harap Alb...

Free Comic Book Day si Harap Alb continua

Sambata, 4 mai, revista “Harap Alb continua” va fi oferita gratuit cu ocazia Free Comic Book Day in 6 orase din tara prin reteaua de librarii Carturesti, mai exact Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi si Constanta. Grabiti-va pentru ca oferta e valabila in limita stocului disponibil iar fiecare are dreptul la o singura revista gratuita.

Locatiile de unde puteti primi revista voastra gratuita sunt:
Bucuresti – Carturesti Verona – str. Arthur Verona nr. 13-15
Brasov – Carturesti – Piata Sfatului nr.20
Cluj – Carturesti, Iulius Mall, str. Alexandru Vaida-Voievod nr.33-35
Timisoara – Carturesti Mercy, str. Mercy nr.7
Iasi – Carturesti, Ilulius Mall, str. Tudor Vladimirescu nr.2
Constanta – Carturesti, City Park Mall, str. Alexandru Lapusneanu nr. 116C

Nebunia a inceput in 2002, unde altundeva decat in SUA, cand cel mai mare distribuitor de comics s-a gandit sa organizeze o zi speciala in care librarii si magazine de comics sa ofere fanilor reviste absolut gratis! Aceasta zi e in fiecare an prima sambata din luna mai si este asteptata mai ceva ca o sarbatoare. Fanii isi programeaza din timp ce libraii vor vizita si ce reviste vor sa isi ia. Inainte de inceperea programului se formeaza cozi de zeci sau sute de persoane in fata librariilor cu cea mai atractiva oferta, in unele locuri sunt invitati si autori care dau autografe.

Free Comic Book Day isi propune sa introduca noi fani in lumea benzilor desenate, sa recastige cititori mai vechi si sa multumeasca fanilor existenti. Din 2002 si pana astazi s-au distribuit gratuit milioane de reviste si evenimentul a depasit granitele continentului american, raspandindu-se de la an la an in tot mai multe tari.

There are 3 comments for this article