Logo Harap Alb continua
Razi tu razi Harap Alb...

HAC! la Comic Con!

Sperăm că nu aveți alt program pentru 5-7 mai. E Comic Con, în București, la Romexpo, iar HAC! va fi acolo. Standul Supererou o să vă întâmpine cu toate numerele HAC! și TFB, cu tricouri, căni, bijuterii și figurine, albume BD și cărți, comics-uri americănești și multe alte chestii faine

Una dintre surprizele noastre este că participanții la Comic Con vor putea citi înaintea tuturor numărul 33 al HAC!. Ne dăm peste cap și scoatem revista cu mai bine de o săptămână înainte de data programată, special pentru evenimentul de la Romexpo, cu un cuprins special pe care abia așteptăm să-l descoperiți.

Tot la Comic Con lansăm și ”Haiganu. Furia Oarbă”, al doilea roman din trilogia dark fantasy semnată de Marian Coman. La standul de la Comic Con se va găsi și ediția specială, o serie limitată la numai 300 de exemplare, cu copertă cartonată și supracopertă, fiecare exemplar fiind numerotat și semnat de autor.

Zilele următoare revenim cu programul nostru complet, cu panelurile la care o să participăm și unde vă așteptăm în număr la fel de mare ca în anii precedenți, precum și cu alte detalii legate de acest eveniment. Acum mai dezvăluim doar faptul că Bogdan Chelaru și Andrei Moldovan, desenatorii noștri, vor fi prezenți, vor da autografe și vor sta la povești cu toți cei care vor dori să-i întâlnească.