Logo Harap Alb continua
Razi tu razi Harap Alb...

HAC! la Final Frontier, singurul târg SF&F din România

Final Frontier 6Vă așteptăm cu reviste, cărți, figurine și multe surprize sâmbătă și duminică (1 și 2 aprilie) la standul HAC! de la Final Frontier, singurul târg de carte SF&F din România. Evenimentul are loc la Centrul Cultural Casa Artelor din capitală (B-dul Mircea Vodă nr. 5, Sector 3, Bucureşti), între orele 11-19, și reunește principalele edituri de literatură science-fiction şi fantasy din România, cititorii putându-se bucura de reduceri speciale şi titluri noi. Intrarea este liberă.

Întâlnire cu Harap Alb. Un panel despre banda desenată din România

Sâmbătă, de la ora 16.00, Mihai Ionașcu, editorul HAC!, și Marian Coman, scenaristul revistei, sunt invitații lui Dodo Niță în cadrul unei dezbateri despre banda desenată din România. Prin urmare, dacă vreți să aflați ce se mai coace în laboratoarele HAC!BD și nu numai, notați-vă ora în agendă.

Final Frontier este un eveniment marca Bookblog.ro – cel mai important blog despre cărţi şi lectură de pe internetul românesc. În cei peste nouă ani de existenţă, el a devenit un reper pentru tinerii pasionaţi de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine şi mai uşor cărţile care merită citite. Mai multe detalii despre Final Frontier se găsesc pe site-ul Final Frontier.ro şi evenimentul creat pe Facebook.