Logo Harap Alb continua
Razi tu razi Harap Alb...

Trei lucruri demențiale din HAC! 31

coperta_hac_31De fapt, sunt mai mult de trei lucruri foarte tari în numărul ăsta din HAC!, însă merită cu adevărat să vezi cum se termină conflictul dintre frații lui Ștefan în noul episod din Harap Alb continuă (scenariu Marian Coman, desen Andrei Moldovan, culoare Daniel Rosa Duran), un episod foarte întunecat a cărui acțiune se desfășoară în principal pe tărâmul Preidei, acolo unde cei mai mulți dintre oameni au fost supuși Zeului Șarpe. Întunecat este și noul episod in Fluviul Șoaptelor, transpunerea în bandă desenată a romanului cu același nume. Armata Orfanilor capătă aici o înfățișare înfiorătoare sub tușul lui Beniamin Vasile și își începe aventurile macabre.

Nici TFB. Ordinul Efemeridelor (scenariu Mihai Ionașcu, desen Bogdan Chelaru, culoare Daniel Rosa Duran) nu este mai puțin sângeros luna aceasta, așa că dacă sunteți slabi de înger se recomandă să citiți revista în doze mici. Dar dese.

Iar ca să vă îndulciți, puteți să luați o nouă porție din Fergonautul (scenariu și desen Viorel Pîrligras, culoare Bogdan Buturugă) ori să vă cufundați în lectura unui nou capitol din romanul Haiganu. Furia Oarbă, chiar dacă, și aici, vremea de pace s-a încheiat.

Din 15 martie, revista va fi disponibilă la chioșcuri, benzinării și librării din toată țara. Până atunci, o găsiți pe Supererou.ro.