Mara, fata Imparatului Rosu

Povestea Marei, fata lui Rosu Imparat

Imparatul Rosu era un om crud. Stapanea cu mana de fier peste supusi si toti tremurau de frica inaintea lui. Din copilarie, isi dorise puteri nemasurate. Aflase un secret vechi despre cum poti capata puterile altora. Tot ce trebuie sa faci este sa ucizi un vrajitor si apoi, la apusul soarelui, sa-i rupi toiagul peste groapa, toate puterile aceluia vor trece in stapanirea ta. Stia imparatul si de partile rele ale secretului: cu fiecare suflet luat, cate putin din sufletul sau se strica si se innegrea. Dar nu-i pasa. Puterea era tot ce isi dorea. Temnitele castelului erau pline de gropi cu oase albite ale vrajitorilor prinsi si folositi pentru a-si astampara foamea de putere.

Una dintre vrajitoare insa, preafrumoasa Arina, i-a rapit inima Imparatului Rosu. Nimeni nu stie daca i-a facut o vraja sau daca doar frumusetea ei l-a induplecat pe imparat. Ce este stiut, este ca in loc s-o duca in temnita ca pe toti ceilalti, Imparatul a luat-o de nevasta.

Arina a suferit mult la curtea sotului. Imparatul isi dorea de multa vreme un baiat, dar Arina nu i-a dat nici un mostenitor. In cele din urma, Imparatul a facut o vraja si Arina a cazut grea. A nascut o singura fata, spre nemultumirea Imparatului. La nici un an de la nasterea Marei, Arina a cazut la pat de inima grea si a murit.

Fiica a doi vrajitori puternici, Mara a fost crescuta mai mult de slujitori. Imparatul nici nu vroia s-o vada, ii parea mereu ca vede pe Arina in fata micutei. I-a tocmit insa invatati care veneau cu randul si ii aratau tainele lumii si ale cerului.

Pe cand implinea 12 primaveri, Mara a inceput sa simta ca e altfel decat celelalte fete de la curte. Din vorbe mestesugite putea sa convinga pe oricine sa faca intocmai cum vroia ea, putea sa faca sa-nfloreasca florile din gradina si sa cante pasarile...

Cu vremea, si-a aflat si alte puteri. Intr-o zi, pe cand era intr-o poiana, si-a intins mainile si deodata s-a transformat in pasare maiastra. In alta zi, a disparut chiar din fata ostenilor din garda de la poarta palatului si-a aparut numaidecat in camera ei din turnul castelului.

Devenise acum o vrajitoare in toata puterea cuvantului Mara. Si-a continuat sa-nvete si sa-si afle si alte puteri, pana intr-o zi, cand un tanar si ceata lui de prieteni, au venit la castelul Imparatului Rosu sa o ceara de nevasta pentru nepotul Imparatului Verde.

Mara, fata lui Rosu Imparat


Varsta: 21 ani
Inaltime: 1,75 m

Par: roscat
Ochi: verzi
Tip corp: atletica, sexy

Semne distincte: pe umarul stang spate are un semn din nastere - o pana
Hobby: face parfumuri
Ocupatie: vrajitoare, farmazoana
Background: fiica de vrajitoare (moarta la un an dupa nasterea ei) si de rege-vrajitor - Imparatul Rosu

Trasaturi pozitive:
Lider, inteligenta, carismatica, subtila
Trasaturi negative: 
Chivernisita (econoama) aproape zgarcita

Caracterizare: Mara este educata, nobila, persuasiva, frumoasa, sexy, sireata, emancipata, feminista, romantica, dezordonata, vanitoasa.

Abilitati speciale: stie sa faca vraji, se poate transforma in orice animal